Ilyen törvények léteznek
Beszélj magadhoz, azt talán megérted.
Vagy csukd be a szád, az egyszerűbb.
Mozogj a kevesebb ellenállás felé,
mint ahogy egyszer remélted érteni
mindenkiben a nemi szervet, csak azt.
Ne szállj buszra, mindegyik körbevisz,
és ezt a várost csak először érdemes látni.
Gyalogolni jó. Egyedül, de mindig valaki
mellett. Gondolj a kezedre, ahogy leejted,
lehull: íve egyszerű, szép, de röpte nincs.
Vagy a lélek. Simul, figyel,
rejtőzködik, olcsó fenntartani.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.