Az elsõ mûtét
A siker ízét érezte ajkán
Tompuló lobogását a láznak
Műszerek, lámpák, szikék közt
Felsóhajtott a stáb, paroláztak
"-Az első műtétem ez! Na,hogy ment?"
Kérdezte a doki izgatottan
S körbenézett, mint egy hadvezér a
véres csatatéren:"-Milyen voltam?"
"-Megszögelt két bordát,egyet kivett
Egy vakbelet is eltávolított
Sikeres volt a beavatkozás!
Csak egy hibát követett el!"-így szólt
a főorvos és vállon ragadta
mielőtt magától betelhetett
"-Kolléga Úr! Ön elfelejtette
közben -váltani- a betegeket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.