Mielõtt hátradõlnél...
Mielőtt hátradőlnél felfigyelsz: ─
mintha üvegeket kongatnának a leszálló estben.
A mozdulat félbemarad, edénybe gyűjtöd a
félelem titkos torzsáit. Főzni kezdesz, több
hétre előre, el ne kelljen hagynod a házat.
Mielőtt hanyatt esnél, a
jelenlétedben fosztanak meg mindenedtől,
üvöltesz a hold sápadt fényénél, és azt
hiszed, képzelődsz. Hintaszéked
hamvai a küszöbön. Közben
mintha harangok kondulnának,
jő a józan reggel. Ajtók, ablakok,
életek, szavak tárva, nyitva...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.