woody
házibuli fejünk felett
egy óra van(a.m.)
rosszul beállított basszus hangoskodik
pulzálva vesz körül egész este
veszekedés lehetett később
mély – teli - torkokból
tornateremmé alakult folyosó
valamelyikükben támadt némi empátia
néhányan elkezdtek pisszegni
reménytelen kísérlet
egy üvöltés közepén, gondoltam
neki állok
szappant, késsel pisztollyá formálni
fekete cipőkrémmel befestem
felmegyek befenyítem vele őket
hogy kuss legyen végre
legyen, tisztára halálos csend
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.