Érzékelési küszöbök
csak annyira emlékszem rád, amennyire egy
gyertyalángot látsz öt kilométerről valamelyik
sötét vegytiszta éjszakán én annyira emlékszem belőled
amennyit egy óra ketyegéséből a tökéletes csöndben
hat méterről meghallasz csak annyira emlékszem
amennyire egy kávéskanál oldott cukor nyolc liter vízben
vagy egy csepp parfüm egy háromszobás lakás légterében
elkeverve vagy amennyire egy méh-
szárny ami az ember arcára hullik egy centiméterről
észlelhető
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.