augusztus
rendben a hülye én vagyok
rendben hülye vagyok
lebasztam a telefont, mert nem azt mondtad, amit hallani akartam
nem basztam volna le a telefont, ha magamat hívom föl
és azt mondom, amit hallani akarok
nem basztam volna le a telefont ha felhívlak
és azt mondom, amit hallani akarok, hogy mond azt vissza te is
nem fáj az igazság
fáj az igazság, ha nem az, amit hallani akarok
nincs semmi baj, nem vagyok zaklatott
nincs semmi baj, az egész nem is olyan fontos
tudtad ezt?
augusztus van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.