Másra nem is gondolhatok egy
Másra nem is gondolhatok,
Mielőtt egy moll-ba rogyok.
Pontot, tollat, papírt, hozok,
S karjaimból maszkot fonok.
Ezek ám a konok sorok,
Nem is sorok: Homok romok.
Korál-falon átolvadok,
Ragyog a fal, homok vagyok.
Néha-néha meglepődöm,
Ki fekszik a lepedőmön;
Hisz szürke- csoda énem oly árnyas,
Mint a Szextfordítású-mollhármas.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Kifejezeten rossz versek