dünnyögés a vége
az akarat ha lecsorog
a szívbe az agyból, vagy mint
lecsókolbász lecsöpögő
zsírja: lehull, az valamit
jelent, azt jelenti: a szív
hiába gyűjtőfogalom,
a nemakarásnak sosincs
már vége, telik a porzsák,
és az is gyűjtőfogalom,
benne a gondolatmorzsák
és elszalasztott alkalmak
és szívsötét, és késő már
bármit tenni, a zsír útját
követhetnők, éppen csak:
minek? mintha az alkarját
vágná el az ember s vére
csöpögne egy serpenyőbe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.