cigarettázva szótlanul
így ültek az albérletben a panelban így ülnek most is a megmaradt víkendházban
ilyen ülők ők
leláncolt-bika-nézésem tőlük örököltem
ők meg az őseiktől
akik diftéria és jégverés után
ugyanígy ültek szemközt az istennel
csak épp a tüzet bámulták képernyő helyett