mi vagyok
az M3-as befelé vezető szakaszán
mp3-ak közt matatok
mellettem apám
mögöttem én
150 km/h és hiába akarok
képtelen vagyok utolérni
vagy előzni
magam vagyok és apám
a sebesség megszállottja
a rock n roll
mi nem vagyunk
mi vagyok
haladok sebeimmel
időben térben egy irányba
hogy lehagyjam magam
vagyok
és apám egyre jobban
hasonlít rám
ahogy öregszik
mint én autót vezet
mp3-ak közt matat
mindig mást akarunk
de valahol ugyanazt
rágyújtok
mi ketten mindent tudunk
nézem magam és apám
vagyok
ha nem lett volna apám
minden másképp lenne
nem kéne másnak lennem
egyszer ha meghal
a helyébe léphetek
a feleségem persze tiszta
anyám olyan gyereket
szeretne mint én
vagyok
150 km/h apám az útra mered
mp3-ak közt most nem matatunk
a nőknek biztosan nincsenek
ilyen problémáik
én remélem
nekem lányom lesz
a lányoknak minden másképp van
ritkán utaznak együtt
úgy mint mi állandóan
az M3-as befelé vezető szakaszán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.