Az ágyon zokogtunk
a sós víz ráncokat
égetett arcomra
ölemben tátott szájjal
hevert a szatyor
nyelve hegyén
jókívánság
a két pulóver remegve
simult egymáshoz
haragodtól
minden erejükből
kisebbnek akartak
látszani
vagy akár
láthatatlannak is
semmi esetre sem
cinkosaimnak
ismerlek jól
nekem tudnom
kellett volna,
hogy megalázlak.