siess! itt nem működik semmi!
csak magamat próbálom folyton
bájos funkcióvá tenni.
megteszi néha a hamutál is,
halott cigaretták dőlő sora,
a neten a jólzúgó nevek,
szétkalapácsolt a zongora,
a tv, karistoló műpresszó,
szavadba vág
hallgatás nélkül kiköp.
bekapcsolom a rádiót.
hátha mindenki énekel rólad.