Mai vers
Ha megtalál az üzenet,
még fontos lenne annyi,
hogy addig lépeget két láb,
míg együtt bír maradni.
A fények este álmosak,
távol járnak a testek,
utaznak könnyű csónakon,
vagy fogódzót keresnek.
És minden film feledhető,
mert másról szól az éjjel,
legyünk inkább egy dalszöveg
egy legvégső szeszéllyel –
Végigsimít egy felhőujj,
rejtőzve tudna rólad.
Maradni jó, de nem lehet,
figyelni csak, utólag.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.