Sárga bálák
fél kilométer zöld
kevés sárga
ezekhez illő mennyiségű kék
méteráruboltból
vagy turkálóból kilóra
(így lesz kilométerárubolt)
vonatablakra szabni
kilátást
amíg a vonat az állomáson tartózkodik
legjobban a sárga bálákat kedvelem
körbevágni az anyagot
és sűrű keresztöltésekkel
erősíteni fel a zöldre
de kerülni kell
a függőleges vonalakat
ha a vonat elindul
másrészt turkálókban
ritkán kapható
felhőnek való
ezért az ég
jobbára kék
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Parnasszus, 2005 õsz