Az illatod
Az illatod rabja lettem.
Kölcsönadott pulcsidat felvettem,
és csukott szemmel beszívtam illatod,
mit a pulóvered körém álmodott.
Behunytam szemem és éreztelek,
hittem, hogy veled ébredhetek,
ébren álmodtam a bõrödrõl,
meg sem szöknék e börtönbõl,
mert illatod engem rabságba zárt,
s én rabod lennék egy életen át.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: elhangzott az RTL-KLUB Delelõ címû mûsorában, 2003
Kötetben: Vésett szavak (Budapest, 2003)
Kiadó: Accordia Kiadó