Mikor az egyetemen sorban álltam
Várni, várni, várni, várni,
órák hosszát sorban állni.
Mire várok, hova jutok?
Gyorsabb lenne, ha elfutok?
Nem futhatok, várok, várok,
papírokért sorban állok.
Amíg élünk, várunk, várunk,
halálunkig sorban állunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Fán függ a világ (Budapest, 2006)
Kiadó: Hungarovox Kiadó