Miért hogy átragyogsz
miért hogy átragyogsz az emékezet-falakon
mikor már sejtekre lebontottalak?
átráglak megemésztelek naponta
de felbuksz hisz nehéz vagy mit
nem bír a gyomor
és már csendig halkul a fájás
és egyedül lélegzek a csendben
csak álmomban kopogtatsz néha
én arc nélkül szeretlek
ablakomat haragoskék vihar
löki be
párkányán darazsak
haldokolnak s te eltűnsz
csak az ágy marad
és a falak
a falak
mik
velem repednek-
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -