Madár vagyok,
jól érzem magam
elvileg szabadon szárnyalok
mégis, valahogy szárnyaim
nem szabadok.
Jött és van a nátha
nem értem magam sem, de hátha
lesz valaki közülük , ki megérti
madár tudatunkat megéli,
s kórság ide vagy oda
szárnyainknak, vágyainknak
határt soha nem szabnak.