Üzenet a rossznak
Üzenet a rossznak.
S folyton vicsorítsz rám, te áttetsző hideg lélek,
Féltem tőled eddig, de már nem félek.
Hisz nincs ijesztőbb, s fájóbb kín belső vívódásomnál
Megváltás lesz csak, s puha melegágy a halál
Jöjj hát, vágyom rideg démoni ölelésed
Hisz tudod ezt magad is, életem ismered
Vértől, bűnmocsoktól bűzlő nyálkás csápodat
Csavard körém, fojtsd meg reménykedő álmomat
Testem a tiéd, s talán az álmaimat is elveheted
Meggyötört porhüvelyem, izzó pokoli tűzbe vetheted
Szörnyű sátáni fejedből okádd rám égető tüzedet
Hidd azt, hogy nem marad más belőlem csak egy üzenet
Tégy bármit, bárhol bárkivel, habzsold aljasul az életet
Rabolj, dőzsölj, szórd szét ördögi magodat, s hívj koncra éhezőket
Gyűjtsd az erőt, legyőzni a szépet, az emléket
De jól vigyázz, hatalmad véges, nem győzheted le a szeretetet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Írásaim.