Perpetuum mobile
Lassan elengedem két kezed
S ha lépsz magadtól,-még féltelek
Íly tétován,sután
Kósza felhő jár a nyár után
Minden lépted ólomlábakon
Nem előre,folyton hátra von
Íly tétován,sután
Nyíló virág jár a nyár után
Itt vagy mindenkinek földije
Ha itt hagysz, a világ fölbillen
Íly tétován,sután
Hajnal pírja jár a nyár után
Várnak megálmodott városok
Jövőd holt lelkeken átoson
Íly tétován,sután
Ringó kalász jár a nyár után
Más elbukhat,neked nyerned kell
Erősebb vagy nálam gyermekem
Íly tétován,sután
Kúszó csillag jár a nyár után
Lesz barátod,ellenséged is
Kiálts! Meghallom a szót:Segíts!
Íly tétován,sután
Őszi avar jár a nyár után
Megérkezel majd,a kör forog
Gyermeked kezét már Te fogod
Íly tétován,sután
Elindul Ő is a nyár után
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.