E
/Eszperente versezet/
Beesteledett,lelkemben csend lett
Ejtettem sebeket,meg szereztem
Nem rengetett meg,de nem feledtem
Tenger lett bennem egyetlen cseppben
Rezzenetlen felleg-hegyekre fel
Nem kegy emelt.Mert tetszett,-bevettem
Megfeneklett renddel perlekedtem
Velem lett nyertes,s vele vesztem el
De megtettem,mert meg kellett tennem
Nem kerestem menlevelet fenn,s lenn
Megszenvedett jeltelen kereszten
Testem, mert nekem ez rendeltetett
Kegyelem kenyeret elvetettem
Elvemet nem.Szerettem,s szerettek
Nem tettem lehetetlent egyszer sem
De kevesebbet sem: EMBER lettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.