Napnyugta elé
Úgy néz vissza a múltra,hogy ne fájjon
Jaj szót sem ejts érte,ha kiraboltak
Nem vagy már fénye a napnak,ha lángol
Árrnyéka sem a föléd hajló holdnak
Úgy sírj ne lássák meg,hogy könnyet ejtesz
Ha szíved sajog, s elcsuklik a hangod
Csillagsorsnyi létben lelked könnyebb lesz
Ha a napnyugtát már be kell vallanod
Hogy aranyló levelén az ősz rezdül
Mit számít az már,hogy min mentél keresztül
Ha a múltat oktalan elfecsélted
Mond azt,hogy nem kell megbánnod semmit
Ne szégyeld a sors ejtett sebeit
S a terheket,mely erősebbé tett
2001 05 23
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.