Nagyon Szeretlek Rikének XII.
NAGYON SZERETLEK
Rikének XII.
Nem tudom elmondani hogy mennyire Szeretlek,
Nem tudom elmondani hogy régóta kereslek,
Nem tudom elmondani hogy hiányzol oly nagyon,
Nem tudom elmondani hogy túl az álmaimon
Valósággá Váltál és Boldog vagyok Teveled,
Csókolnám most is az ajkaidat és a kezed.
Elmondanám szép szemeidbe nézve vágyamat,
Lebontanák közöttünk álló akadályokat.
Elmondanám hogy Nélküled már élni nem tudok ,
Elmondanám hogy Nélküled élni nem akarok.
Sokáig kerestelek Szép Tündérem, Kis Rikém,
A Sorsomtól most már csak egyedül azt kérdezém
Hogy együtt leszünk örökre, mert vágytunk Te és én?
Szeretni egymást halálig ezen a Földtekén
Akarjuk és kívánjuk is kimondhatatlanul,
Akkor is ha az ég felettünk sokszor beborul.
Nem tudom elmondani hogy mennyire Szeretlek,
Nem tudom elmondani hogy régóta kereslek.
Minden szavam és tetteim csak Teérted vannak,
Az Istenem tanúm rá hogy mennyire akarlak.
Elmondanám nagyon sokszor, százszor és ezerszer,
De úgy érzem most is hogy mégsem tudom elégszer.
Tündérrózsám Vagy Te, Szépséges Csillagvirágom,
Aki immár valóságos Vagy és nem csak álom.
Nem tudtam mi a Boldogság míg nem ismertelek,
Mikor Rád találtam azonnal megszerettelek.
Boldogság és Szerelem, a legszebb szavak talán,
Boldogságot hoz minden nappalom és éjszakám
Mióta megismertem Különleges Lényedet,
Örökre Neked adtam szerelmetes szívemet.
Zirc, 2005. Október 31. 11:25
ifj. Nagy Bálint
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.