Vallomás
lelkem prizmáján töröm
vakító fényed,
szívcsakrám gyűjti egybe
a pulzáló képet,
kilépő-belépő sugaraidból
vagyok hát: eltérítésed szöge,
hajlásszögem vonzalmam ösztöne,
szerelmem geometriája vagy,
lelkemtől elhajló,
tartózkodó hiperbóla,
skicc-absztrakciók eredője,
csalóka végtelen víziója,
folytonos színkép,
házi szivárvány,
és álomvidékre szökött,
bolyhos, áttetsző bárány,
kit álomfogóm dimenziónk
spektrumán számlál,
középpontod pihe köldököd,
feljebb melled szőke szélforgó,
benne kever lelked légköre,
eperszádon emlékem elcsöpög,
kapj utána, pillanat, mert elcsorog,
szegletében megtapadt csillámpor:
bájolni vágyó univerzumom
súlytalan ékköve,
rózsakvarc szerelmem
miniatűr talizmánröge,
hadd legyek hát
testednek-lelkednek
türkizszín napszele
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.