Tudod, ha szerelmes lennék,
valószínűleg orrodon a kacér
fahéjas hab nyalására vágynék
piszkosul.
Kicsit bánom, mert ez a szertartás,
a nem kakaóporlét-szakértelem
enyém is lehetne, ahogy az aroma-
orgazmus a szádban legalább két órán át,
vagy a szívdobogás, a francia pörkölésű
(vagy olasz?) - szerintem tejeskávé -
kortynyi délután után.
Ez esetben, nyilván egészen
másképp mondanék nemet neked.