MÉGJOBBAN HIÁNYZOL Rikének III.
Amióta messze elmentél, hiányzol Kedvesem,
Azóta a nyugalmamat, hiányodat keresem.
Úgy Szeretlek ahogy soha senkit életemben még,
Terád gondolva kiderül még a zordon felhős ég,
Miközben tündökölve ragyog rám a Nap sugára,
Azt hirdetve, boldogan jössz el hozzám nemsokára.
Szerelmetes társam, gyönyörűséges szép kis cicám,
Forró csókjaimat elküldöm, csak gondolj néha rám.
Tudd azt hogy Szeretlek, érezd hogy nagyon kívánlak,
Legszebb, legdrágább ékessége ennek a világnak.
Vágyom Utánad, Te Vagy éltető oxigén nekem,
Szállj ide hozzám gyorsan, Szerelmetes Szép Kedvesem!
Valósítsd meg álmaimat, Szeressél majd oly nagyon,
Öröm könnyeidet sírd ki majd velem a vállamon.
Add nekem testedet, melyre vágyakozva gondolok,
Hisz oly keservesen mennek most a lassuló napok.
Még jobban hiányzol, elepedek most már Nélküled,
Ölelnélek csókolnálak, megfognám a két kezed.
Gyönyörű Kedvesem, éltem ragyogó Nap sugára,
Legyél enyém örökre, legyél enyém nemsokára!
Társam legyél mindörökre, add nekem a szívedet,
Szerelmetes, ragaszkodó, boldogságos lelkedet.
Megérdemelt boldogságunk, hozzánk végre jöjjön el,
Künn az ágon pacsirta szól, a madár had énekel
Azt hirdeti azt harsogja, eljött a boldogságunk,
Olyan szép hogy immár végleg, mi egymásra találtunk.
Siess hozzám, repülj át a légen át Szép Kedvesem,
Nyújtsd az ajkad forró csókra, remegőn, Szerelmesen !
Zirc, 2005. Május 16.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.