Hibáztam sokszor lassan már vér fröccsen vékony mellemen
mit mondjak hibáztam sokszor lassan már vér fröccsen vékony mellemen
a szomszéd repülők elájulnak illatomtól
és landolnak girbe gurba szántáson
nem tudjátok mi ez a megfoghatatlan egyszerű vallomás
mikor vér fröccsen vékony mellemen
a szomszéd repülők elájulnak illatomtól
és landolnak girbe gurba szántáson
és oly mindegy dőlhetnének belőlem a szavak akár naphosszat is
mert oly mindegy kiskarácsony vagy nagykarácsony
már gyóntam áldoztam egyszerűen tisztán gyönyörűen
s nékem ez elég hibáztam sokszor lassan már vér fröccsen vékony mellemen
de tudom a szomszéd repülők szeretnek és rajtam landolnak
hidd el boldog vagyok
Verőce, 2002. december 23.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -