és most a neked szóló
összes szavaim
darázsként egy skatulyában
fekszenek
amit mondhatnék mindegy lenne
mert az a rohadt-édes Semmi
sem tapad meg bennem
ha csak ülök mozdulatlan
az éjszakán át tartó zivatarban
a felhők alatt
vállamra veszem mocskait
a kifürkésző holdnarancsnak