az idő meggörbült
bordáim között kakukk fészkel
görnyedt az utálat
hitem a pokolba landolt
fekete sövény fésületlen
hajam szögesdrót
combhúsomat férgek falják
áttetszőek akár a tejüveg
esedezem mindig csak esedezem
a holtak városába menekülök
összefirkált életem elöl