váltott lovakon váltott futárral
fehér kesztyű magasában pecsétes levél
szórványos taps
füttyök itt-ott
az úri közönség csalódott
a kivezényelt osztag szerelvényt igazít
a tömeg napirendre tér
szétoszlik
a fűrészport felsöprik
a tönköt elgurítják
a készültséget visszavezénylik
a tudósítók bekapcsolják diktafonjukat