-trovelt
mint bűvész a nyulat
lazán kapom elő a kalapból
szükség szerint
in- és extroveltságomat
sőt automata
ha belépek valahova
attól függ hányan vannak
de például ha sokan is
akkor hogy milyenek
nem mászom létrát ha
nincs fent semmi
alumíniumkanalat
nem szidolozok
úgy gondolom nem csak én vagyok így
most éppen in-
az ex- már nincs miért
már nincs kiért
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-07-12 06:35:33
Utolsó módosítás ideje: 2024-07-12 06:35:33