valaki
kölcsönvettem ezt a mosolyt
tegnap láttam valakin jól állt
és sajátra nincsen energiám
rajtam nem tudom milyen
de sokszor fáj ahogy széthúzom
szóval azt hiszem kicsi rám
fázom ha fáradt vagyok mindig
ez az érzés meg a karod
ahogy szorosan őszintén
megmarad mind és összeáll
amikor valaki fázik ha fáradt
aki olyan mint én
szépen leírtam hogy félek ugye
nem is vers lett
egy következmény nélküli önvallomás
hiába múlik el minden
ha már áthaladt rajtunk
megőrződik ez is ahogyan más
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-05-21 08:10:30
Utolsó módosítás ideje: 2024-05-21 08:10:30