eszement [mégsem képes]
annyira ügyel a látszatokra
hogy már nem ő látszik
tudatalattijából is a második szándék
kezd elsőként nyomulni
ám a high-tech színvonalon művelt alakoskodás
sem hibátlan rendszer
eszement kapkodás a válasz minden üzemzavarra
pontosan tudja milyen gyermekded reakció
mégsem képes blokkolni
az ideiglenesen kiiktatottnak gondolt reflexeket
és nem érti
hogy a látszódó helyett
miért a nem látszóról születik ítélet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-02-19 00:04:26
Utolsó módosítás ideje: 2024-02-19 00:04:26