ilyen nincs
be kell ismernem
fölöttébb zavarba hoznak
olyannyira hogy nem is tudom
hova tegyem őket
nincs ilyen madár mondanám
ha nem repkednének országszerte csapatostul
minden létezéstechnikai törvény
eleven cáfolataként
öntelten ismerni vélem
a psziché működését
szeretet és gyűlölet logikáját
sőt még a szeretve gyűlölködését is
de lehet-e akár csak közelítő pontossággal
dekódolni a járványként terjedő aggódás
gyűlöletvezérelt megnyilvánulásait
féltés és habzó száj árukapcsolását
nem szégyellem gyanakvó vagyok
továbbra sem mondhatok mást
csak azt hogy ilyen nincs
akkor hát mitől van mégis
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-02-12 00:00:15
Utolsó módosítás ideje: 2024-02-12 00:00:15