engedd
sosem volt folyamat mint az éjjeli képek
beleszövődik beragyog fekete érzed
hogy magadon át csak a jóra kitalálva
ez az egész azért szép volt lebeg a hála
ahogy magadon át de most más helyen másképp
más formát ölt belül és vigyázva hozzád lép
az egész azért nagyon szép könnyű is volna
neked is valaki kell ha hozzád simulva
beléd szövődne ragyogna éjjelt de engedd
feletted szállni hiszen épp hogy élni kezdett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-12-11 14:07:14
Utolsó módosítás ideje: 2023-12-11 14:07:14