azt hittem értek hozzád
de magamhoz sem
bent ragadtunk
két szem szögben
mi ez ha nem féligazság
hol vagy te én
szerethetetlen tükrünkben
béna mosoly-
ránc
bennem a kétségbeesés
benned a világ-
fájdalma műanyag
te túljátszott optimista
Isten lebuktál
a szemed rémület
mint gyámoltalan kiscica
nézel rám