séta a duna parton bécsben
halványuló duna parton
graffitizett discofalak közé
szorított úton a szépség
viszonylagossága kopogtat
sokadjára hallgatom lépéseim
alattuk roppanó salak
a menetnek hamarosan vége
elhalványodnak a lábnyomaim
átgyalogolnak rajtuk mások
átsuhannak bringák
átvonulnak tankok később
keresztfákat állítanak
majd elbontják azokat
helyettük kutyafuttatót építenek
oda ahol most sétálok
közben várok
valamire sokadjára hogy
kopogtasson
2023/09/01
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-09-01 22:15:24
Utolsó módosítás ideje: 2023-09-01 22:15:24