neked akartam írni
le akartam neked írni a szivárvány szagát
olyan verset költeni hogy hát nahát
ha elolvasod biztos lepetézel
az egész majd egy forró vallomással ér fel
mert eszembe jutott hogy egy nálam jobb évjárat vagy
de ez a gondolat most már ritkábban basztat
hogy az út hány aljason át vezetett hozzád
hányan parkoltak ingyen osztottak cukorkát
(van erről néhány megállapításom
senkinek sem ajánlom hogy egy helyben járjon)
meg operába hívtak de nekem a „kispál”
egyébként szorít a kisestélyi is már
a lényeg most jön (nagy tapsok kísérik)
nem egészen ismerni de
így akarlak
végig
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-03-30 08:33:00
Utolsó módosítás ideje: 2023-03-30 08:33:00