Véredények
Sorszámot gyűrögetek.
Ímélben’ jön majd eredmény.
Nem tudom, te hogy vagy
és legalább megkérdezni merném.
Nem tudom, hogy vagy.
Mobilozol a széken.
Én meg fotókon a babaarcot
és a csukott szemű éveket nézem.
Talán pereg ki belőlük bánat,
ha lesz, aki megbocsát,
vagy mint mészsót a véredények
csak némán gyűjtik tovább.
Téged szólítanak.
Indulsz, jó nagyra nőttél.
Látom ahogy egyedül állsz
egy súlyos kilométerkőnél.
Rám nézel, vigyorogsz,
most ezzel is megelégszem.
Hogy mikor oldott így mosoly,
hát nem tudom az idejét sem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-03-07 10:57:37
Utolsó módosítás ideje: 2023-03-07 10:57:37