Eltagadtad.
---------------
A domb aligha
őrzi jobban
a gyomrában
-------------------------
Hurcolásztam.
A kincsért kúszva
övemen sár
s kézigránát.
-------------------------
Megsemmisült!
Föld reng és kert hull,
golyó fütyült
----------------
Sebesült múlt.