vers a néhai
letépkedték színes virágát levelét
lett mezítelen gally meg ág
foszló kérge redői közül
porként peregnek az apevák
szürke filozófia meddő okoskodás
terpeszkedik a kevély szavakon
mivé lett a vers mivé a líra
szakad kabát egy vézna alakon
a versek már nem festenek
csak közönnyel közlő mondathalmazok
mutatják a süket vak világnak
hé a költő itt én én vagyok
modern világ hát persze
tudom én változnak az idők
csak jó lenne ha te is észrevennéd
egyre többen vannak eme verset kerülők
színek kellenének érzést festő csodák
mert siralmasak a fénytelen száraz szavak
szürke filozófia meddő okoskodás
borítja a lírát mint az életet maró salak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-12-07 19:51:35
Utolsó módosítás ideje: 2022-12-07 19:51:35