BARBARELLA Névnapodra
Rejtélyek asszonya, alabástromtestű tünemény,
Bízzál magadban, hisz számodra is van még Remény
Ahhoz, hogy megtaláld a Boldogság Kék Madarát,
Amelyet kerestél már egy egész életen át.
Tündökölj és ragyogj most, csillogjon két szemed,
Szálljon el légen át gyönyörű szép éneked.
Érjen el messzire, ahova álmaid,
Vigye el messzire elképzelt vágyaid.
Felejts el bánatot, örülj az életnek,
Kívánom légy vidám, maradj meg így szépnek.
Csábosak ajkaid, csókold meg kit szeretsz,
Menj tovább utadon, csak boldog így lehetsz.
Hallgasd meg Istenem Barbika halk szavát,
Hallgasd meg vágyait,hallgasd meg sóhaját.
Boldogság szigetén hajója kikötött,
Szerelmes szívébe most öröm möltözött.
Zirc, 2004. December 04.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.