Üzenetként zárva belénk
bensőnkben rejtezve
mégis átderengve
titkokat sejtve
és gyűjtve sugárba
ezzel föltárva
tolvajt zavarba ejtő
hóhért veszejtő
de esendő tévelygőt mentő
vaksötétben is szivárgó
világtalannak is világló
kétségek között pislák’ló
hamvadás után felparázsló
teremtettekben szikrázó
teremtő
fény!