didergő éhség (sorsvesztők)
félig megrágott gondok
hevernek szanaszét
a szilánkosra tört reményen
csontsovány hit ücsörög
a leheletet láttató hidegben
az ablakon fekete jégvirág virít
résnyire nyitott ajtón
szél szökik be és eljátszadozik
a sárga csekkszőnyeg lapjaival
csend bújik be az ágyba
és jó szorosan magához öleli
a dobbanásait elejtő szívet
szedelőzködnek a gondok
az elárverezett házban
újgazdagéknál már nincs helyük
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-09-25 21:27:30
Utolsó módosítás ideje: 2022-09-25 21:27:30