válthatnánk témát
de üres könyvet hová lapozzak
már nem beszélünk
talán ezzel tartozom magamnak
válthatnánk témát
de csak kések élét látom
vérzik tőlük a tegnap
és én nem kérhetem számon
hogy le se áll ki se néz
mintha nem is félne
és üres lesz a vers is
mert üres a téma
nincs már beszéde