ha lesz másik életem
az csupasz lesz és üres
az új életemben
nincs szükségem díszes szavakra
hogy megmutassák gondolataim koporsóját
az égként tömörödő üresség
egymást pusztító rakétavillanásaiban
megújult alakom könnycsepp lesz
egy nem tudom ki által és miért újraképződő világban