AZÚR
Már tovább is szaladt;
s elérve a végtelen kátyúit, betokosodott.
Tintabogyó-herkuleseket ámít zöld vére.
Külön díjazza a dinamika hónalját,
mivel hangszórótól a koncerthangulatig szabályosan beleőrült a válogatásba.
Hű szerelmese megfürdött a görgők háborújában, a múlt nyáron is látta valaki,
amint loknit cserél.
Bevonható gyantával, gyakori előfordulással,
lángoló nyafogással;
de miért zavarja ennyire a félelem?
Líraian miért nem kicsapongó?
Azért, mert itt a felboncolás vár rá.
Plágiumnak számít az, ha mérföldes csúszdája alárendeltje egy méhcsaládnak?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-03-07 09:30:38
Utolsó módosítás ideje: 2022-03-07 09:30:38