éjszakai kikötő
ülsz a partfalon neszez a világ
érzed a füvet fát harmóniát
a halrajok ― az éj sötét vizén
valódi mind nem polip-propilén
mint tűpárna az éj ― a víz felett
lebeg ― tartják éles árbóc hegyek
a kikötő éjlepte nagy karám
jelzőfény zászló a hajók farán
összebújva testek regiszterek
minden elcsendesül a szél remeg
kérődzik az éj; ― barna nagy tehén
lámpás dereng a szarva leghegyén
egy fekete kibomló ballada
vizében merül el az éjszaka
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-05 22:25:19
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-05 22:25:19