Gödör
Ások egy mély gödröt,
nincs túl sok eszközöm,
a kezemről is rég lekoptak a körmök.
Sárosan, véresen a gödörben felállok,
én kapartam egyedül,
fent a fény az enyém, amit látok.
Itt leszek,
itt nem érhettek hozzám
(akik már rég eltemettek
fent elég földet dobtak rám).
Ástam egy mély gödröt,
az enyém, ha akarok, kimászok,
sárosan, véresen,
hogy a mocskot is lássátok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-10 13:33:13
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-10 13:33:13