Vákuum /hangulat csikkek/
Apróra vágott, szárított vágyakból
az álom főz illanó érzés teát,
kortyol a lélek, a test apró rángásai
festik, a szív megbicsakló ritmusát.
Befőtt boldogságot bont a jelen,
letapadt, nehezen nyílik a fedő,
kés suhan, léket vág, oda a vákuum,
és a boldogság íze elérhető.
Ennyi lett az élet, szárított vágy,
s utóízes boldogság befőtt,
megsárgult nosztalgia képeken
hogy milyen is volt, a minden előtt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-05 20:22:12
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-05 20:22:12